Schilderachtig kluswerk

Iedere (schilders)klus geklaard in Bergen op Zoom

Schildersbedrijf Koevoets klaart iedere klus

Ons bedrijf op de Oude Moerstraatsebaan 22 in Bergen op Zoom werd een eeuw geleden opgericht met de naam Schildersbedrijf Koevoets en tot op de dag van vandaag dragen we die naam met trots. Toch dekt onze naam niet meer helemaal de lading, want ons dienstenpakket is inmiddels flink uitgebreid.

Kies hieronder de dienst van je keuze.

Offerte aanvragen

Schilderwerk

Honderd jaar ervaring als schilder gaat je niet in de koude kleren zitten. De schilders van Schildersbedrijf Koevoets zijn doorgewinterde vakmannen met een bijzondere specialisatie in het schilderen van de binnen- en buitenzijde van schepen. Daarnaast hebben we uiteraard menig muur, kozijn en schutting van een laagje verf voorzien. Ook vloeren, garages, werkplaatsen en showrooms staan op ons cv. Ben je nog aan het twijfelen over de juiste kleur? We komen graag een keer langs om een vrijblijvend kleuradvies te geven. Heb je te lang gewacht met het buitenschilderwerk en is er houtrot ontstaan? Ook houtrotherstel kun je met een gerust hart aan Schildersbedrijf Koevoets overlaten. (Tip: als je dit soort tegenvallers in de toekomst wil voorkomen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af via GlansGarant. Zo weet je zeker dat het nooit meer zo ver zal komen.)

Behangen? Doen we ook!
Liever een mooi behangetje? Ook voor het behangen van je wanden schakel je ons in. Kies uit ons grote assortiment aan behangsoorten: van standaard dessins tot glasvlies- of fotobehang.

Afspraak maken

Glaszetten

Glas voor ruiten en deuren? 

Nieuwe beglazing voor je ramen of deuren? De glaszetters van Schildersbedrijf Koevoets leveren enkel- of dubbelglas in alle maten. In no time hebben we het nieuwe glas bij u geplaatst. 


Serres plaatsen of renoveren

Denk je erover een serre te laten plaatsen? We geven je groot gelijk. Een serre is een prachtige manier om de ruimtelijkheid van je woning te versterken. Al dat lícht dat opeens je kamer binnenkomt… Schildersbedrijf Koevoets plaatst serres met nieuw, gelaagd dubbelglas. Ook als je een serre hebt die je wil laten renoveren of repareren, voeren we graag de herstelwerkzaamheden uit.

Spiegels repareren
Die prachtige spiegel stukgevallen? Oei, dan hopen we niet dat je bijgelovig bent, want daar schijn je je 7 jaar ongeluk mee op de hals te halen… Niet als je Schildersbedrijf Koevoets belt hoor. We voeren de reparatie snel uit en na de reparatie is geen spoor meer van het ongelukje te zien

Afspraak maken

Verbouwingen

Tijd voor een verbouwing! Muren doorbreken, timmerwerk, sloopwerk, elektra – laat het maar aan de vakmannen van Schildersbedrijf Koevoets over. Van een kleine renovatie tot een ingrijpende aanbouw: de mannen van Schildersbedrijf Koevoets zorgen dat je woning er in een mum van tijd mooier uitziet dan ooit tevoren. (En als er nog iets te schilderen of behangen valt, doen we dat natuurlijk gewoon in één moeite door.)

Afspraak maken

Isolatie van woningen

Heb je last van tocht in je woning? Grote kans dat de isolatie te wensen overlaat. Schakel Schildersbedrijf Koevoets in. Als het nodig blijkt, verwijderen we de gevelbetimmering en plaatsen we nieuwe gevelbekleding met perfect isolatiemateriaal. Ook inspecteren we naar wens je kozijnen en beglazing.

Afspraak maken

Kozijnen plaatsen

Verheug je je er al op? Naar buiten te kijken door je nieuwe kozijnen? Kies je lievelingsmodel en –materiaal, dan gaan we direct voor je aan de slag. Uiteraard kunnen we de kozijnen inclusief beglazing leveren.

Afspraak maken

Afspraak maken

Zoals je ziet hebben we een aantal mooie diensten opgebouwd. We komen graag langs om al je wensen te bespreken en te kijken hoe we je het beste kunnen helpen. Schildersbedrijf Koevoets is een begrip in Bergen op Zoom en we hopen je snel te spreken!

Afspraak maken