Schilderachtig kluswerk

De diensten van Schildersbedrijf J Koevoets

Schilderbedrijf J Koevoets klaart iedere klus

Ons bedrijf op de Balsebaan in Bergen op Zoom werd een eeuw geleden opgericht met de naam Schilderbedrijf J Koevoets, en tot op de dag van vandaag dragen we die naam met trots. Toch dekt onze naam niet meer helemaal de lading, want ons dienstenpakket is inmiddels flink uitgebreid.

Kies hieronder de dienst van je keuze.

Schilderwerk

Ik vind het leuk dat jullie dat allemaal doen, maar ik ben gewoon op zoek naar een schilder.

Glaszetten

Ik wil ruiten laten zetten of een serre laten inbouwen.

Verbouwing

Ik wil een ruimte in mijn woning verbouwen en zoek een handige klusser of timmerman.

Isolatie

Ik wil mijn woning beter laten isoleren.

Kozijnen

Ik wil nieuwe kozijnen laten plaatsen.

Maak een afspraak!

Direct een van onze medewerkers spreken kan natuurlijk ook. We maken graag een afspraak met je om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-549 506 42 of vul het contactformulier in.

Schilderwerk

Schilderwerk

Honderd jaar ervaring als schilder gaat je niet in de koude kleren zitten. De schilders van Schildersbedrijf J Koevoets zijn doorgewinterde vakmannen met een bijzondere specialisatie in het schilderen van de binnen- en buitenzijde van schepen.

Daarnaast hebben we uiteraard menig muur, kozijn en schutting van een laagje verf voorzien. Ook vloeren, garages, werkplaatsen en showrooms staan op ons cv. Ben je nog aan het twijfelen over de juiste kleur? We komen graag een keer langs om een vrijblijvend kleuradvies te geven.

Heb je te lang gewacht met het buitenschilderwerk en is er houtrot ontstaan? Ook houtrotherstel kun je met een gerust hart aan Schildersbedrijf J Koevoets overlaten. (Tip: als je dit soort tegenvallers in de toekomst wil voorkomen, sluit dan een onderhoudscontract met ons af via GlansGarant. Zo weet je zeker dat het nooit weer zo ver zal komen.)

Behangen? Doen we ook!

Liever een mooi behangetje? Ook voor het behangen van je wanden schakel je ons in. Kies uit ons grote assortiment aan behangsoorten; van standaard dessins tot glasvlies- of fotobehang.

Ik wil een afspraak maken

Glaszetten

Glas voor ruiten en deuren

Nieuwe beglazing voor je ramen of deuren? De glaszetters van Schildersbedrijf J Koevoets leveren enkel- of dubbelglas in alle maten. In no time hebben we het nieuwe glas bij u geplaatst.  

Serres plaatsen of renoveren

Denk je erover een serre te laten plaatsen? We geven je groot gelijk. Een serre is een prachtige manier om de ruimtelijkheid van je woning te versterken, en al dat lícht dat opeens je kamer binnenkomt… Schildersbedrijf J Koevoets plaatst serres met nieuw, gelaagd dubbelglas. Ook als je een serre hebt die je wil laten renoveren of repareren, voeren we graag de herstelwerkzaamheden uit.

Spiegels repareren

Is die prachtige spiegel stukgevallen? Oei, dan hopen we niet dat je bijgelovig bent, want daar schijn je je 7 jaar ongeluk mee op de hals te halen… Niet als je Schildersbedrijf J Koevoets belt hoor. We voeren de reparatie snel uit en na de reparatie is geen spoor meer van het ongelukje te zien. 

Ik wil een afspraak maken

Verbouwingen

Tijd voor een verbouwing! Muren doorbreken, timmerwerk, sloopwerk, elektra – laat het maar aan de vakmannen van Schilderbedrijf J Koevoets over. Van een kleine renovatie tot een ingrijpende aanbouw: de mannen van J Koevoets zorgen dat je woning er in een mum van tijd mooier uitziet dan ooit tevoren. (En als er nog iets te schilderen of behangen valt, doen we dat natuurlijk gewoon in één moeite door.)

Ja, ik wil mijn woning verbouwen

Isolatie van woningen

Isolatie van woningen

Heb je last van tocht in je woning? Grote kans dat de isolatie te wensen overlaat. Schakel Schildersbedrijf J Koevoets in. Als dat nodig blijkt, verwijderen we de gevelbetimmering en plaatsen we nieuwe gevelbekleding met perfect isolatiemateriaal. Ook inspecteren we naar wens je kozijnen en beglazing

Ik wil een afspraak maken

Kozijnen plaatsen

Verheug je je er al op? Naar buiten te kijken door je nieuwe kozijnen? Kies je lievelingsmodel en –materiaal, dan gaan we direct voor je aan de slag. Uiteraard kunnen we de kozijnen inclusief beglazing leveren.

Ik wil een afspraak maken